OptiVend

Met de OptiVend kies je op elk moment van de dag precies waar jij zin in hebt.

De nieuwe OptiVend is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je heerlijke koffie in jouw favoriete smaak.

Dus wordt het een espresso, latte macchiato, cappuccino?
Of toch liever thee? Met de nieuwe OptiVend is de keuze aan jou. Omdat smaken verschillen.

OptiFresh

Verse filterkoffie (freshbrew zetmethode) en vele varianten met slechts één ’touch’.

De nieuwe OptiFresh Touch!

Een machine met smaak. Verse filterkoffie (freshbrew zetmethode) en vele varianten met slechts één ’touch’. Een moderne koffiemachine die authentiek lekkere koffie zet. Simpel in gebruik en eenvoudig te onderhouden.

De OptiFresh Touch is verkrijgbaar met koffiemolen en canister voor verse koffiebonen (OptiFresh Bean Touch) of met een canister voor fresh brew koffie (OptiFresh Touch).

OptiBean

Koffieautomaat met bonen.

Krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de OptiBean van Groothandel Hesselink. Hij maalt de bonen en zet authentieke espresso en vele varianten.

De OptiBean is er voor genieters, voor puristen, mensen die houden van echte verse koffie. De OptiBean is verkrijgbaar met touchscreen (nieuw) of display met programmeerbare keuzetoetsen.

Tijd voor een bakje koffie of een goed gesprek!

Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen ontzorgen.

CONTACT

Het Loeg 40 | 9649 EJ Muntendam |  Telefoon: 06 – 5422 3202
Email: info@groothandelhesselink.nl

www.groothandelhesselink.nl